Uz sākumu
Insert AdSense Ads Here
fresh
fresh
Aug

31

Posted by admin, and filed under Aktualitātes

 A.Muižnieces apsveikums 1. septembrī (failiem.lv)

Labdien! Sveicu visus mūs jaunajā gadā – 1. septembrī!

Šajā svētku dienā, lai mums visiem dzirkstošs satikšanās  un kopā būšanas prieks! Jūs tik ilgi esat gaidījuši šo brīdi – kad varat atvērt skolas durvis, kad skolotāji var sagaidīt bērnus pie klasēm, kad skolēni var skolotājiem pasniegt ziedus, kad var satikt draugus un klases biedrus, un protams, kad pirmklasnieki pirmo reizi var apsēsties skolas solā!

Skolēni, izbaudiet klātienes laiku skolā. Jo tas ir viens kārtīgs posms ceļā uz jūsu dzīves lielajiem mērķiem un tikai no jums ir atkarīgs – kāds būs šis laiks! Jā, pagājušais gads bija digitālo prasmju apgūšanas gads. Tāpēc novēlu, lai arī šajā gadā ik dienu izdodas apgūt ko jaunu un aizraujošu!

Studenti – es nešaubos, ka katrs no jums ir nākamais speciālists, kurš vairos mūsu valsts labklājību. Tāpēc, lai jums neizsīkstoša enerģija ne tikai studijām, bet arī sabiedriskajai dzīvei!

Skolotāji – apzinieties, ka jūsu skolēni un studenti ir vislabākie! Un arī jūs viņiem esat vislabākie. Jo katrs jūsu vārds, vai katra jūsu doma var skolēnus, jauniešus, studentus pacelt spārnos un iedvesmot.  Viss, ko jūs darāt – ir mūsu bērniem un nākotnei!

Vecāki – paldies, ka jūs visi pagājušajā gadā vairāk vai mazāk bijāt skolotāji. Tāpēc izbaudiet šo laiku, kad bērni atkal var iet uz skolu un jūs atkal varat būt vienkārši vecāki un uzticēties, ka skolotāji kā jomas profesionāļi zina – ko un kāpēc dara.

Novēlu ikvienam, kura dzīvē izglītības joma aizņemt kaut visnelielāko sirds stūrīti – sākt šo mācību gadu ar optimistisku skatījumu un ar cerību, ka visiem kopā mums izdosies saglabāt drošas un atvērtas skolas.

Jaunām zināšanām bagātu un veiksmīgu jauno mācību gadu!

Anita Muižniece,

Izglītības un zinātnes ministre

20:42
Tags:
fresh

Comments are closed.

fresh
 
fresh
Ventspils Centra pamatskola
Designed by