Uz sākumu
Insert AdSense Ads Here
fresh
fresh
May

24

Posted by admin, and filed under Aktualitātes

Cien., vecāki, kolēģi! Mīļie bērni!

Vēl tikai nedaudz un vēl viens darbīgs, veiksmīgs, panākumiem bagāts un dažādām aktivitātēm caurvīts mācību gads būs noslēdzies un kļuvis par vēsturi!

Nemanot paskrējis rudens, paslīdējusi ziema un ar baltām ievu kupenām, krāsainām tulpju svecēm un jautrām putnu dziesmām atnācis mācību gada noslēgums.

2015./2016. mācību gads Centra sākumskolā bijis veiksmīgs, daudzām uzvarām, godalgām, labām sekmēm un panākumiem vainagots. Ikviens par to varēja pārliecināties Pateicības dienā, kad 129 skolēni saņēma pateicības par sasniegumiem olimpiādēs, konkursos, sacensībās, skatēs un festivālos pilsētā, Kurzemes novadā, Latvijā un starptautiskā mērogā.

Paldies katram izglītojamajam par ieguldīto darbu, spēku un apņēmību, lai ikdienas darbā uzlabotu savus mācību sasniegumus, piedalītos skolas sabiedriskajā dzīvē, aktīvi iesaistītos skolas kolektīvos.

Jūtos lepna, ka mūsu skolā mācās tik daudz aktīvu, zinātkāru un mērķtiecīgu bērnu.

Paldies katram pedagogam, kurš spējis motivēt savus skolēnus!

Katra mācību gada noslēgumā mēs atskatāmies uz svarīgākajiem darbiem un notikumiem. Šajā mācību gadā esam atraduši iespēju iegādāties siltumnīcu, kas dod iespēju pilnveidot mācību procesu ikdienas darbā.  Skola iesaistījusies Erasmus+ KA2 stratēģiskā skolu sadarbības partnerību projektā „Es zinu, par ko vēlos kļūt”. Kopā ar skolēnu vecākiem esam cīnījušies par skolas ceļojošo kausu Orientēšanās sacensībās, esam aktīvi iesaistījušies klases, skolas un pilsētas pasākumos, kas dažādo mācību procesu.

Mūsu audzēkņu sasniegumi valsts pārbaudes darbos 3. un 6. klasē ir bijuši ļoti labi un teicami. Savu darbu esam izvērtējuši, balstoties uz Edurio.com skolēnu, vecāku un pedagogu anketām.

Šogad esam dibinājuši jaunu tradīciju: atvadoties no mūsu absolventiem, 6. klašu skolēniem, noslēguma pasākumā katrs skolēns saņēmis apliecinājumu par sākumskolas izglītību.

Kā izdevušos un veiksmīgu varu minēt mūsu skolas dzīves atspoguļošanu skolas un Izglītības pārvaldes mājaslapās, Facebook.com kontā un vietējos masu informācijas avotos.

Strauji tuvojas skolēnu vasaras brīvlaiks – piedzīvojumu un atpūtas laiks. Aicinu visus skolēnus vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni un draugiem, kārtīgi atpūsties un būt aktīviem grāmatu lasītājiem.

Lai saulaina, jauka, droša, radošas atpūtas un jautriem iespaidiem bagāta vasara!

Direktore Ilze Butkus

15:10
Tags:
fresh

Comments are closed.

fresh
 
fresh
Ventspils Centra pamatskola
Designed by