Uz sākumu
Insert AdSense Ads Here
fresh
fresh
Apr

9

Posted by admin, and filed under Aktualitātes

Mīļie skolēni un vecāki!

Aizritējusi trešā attālinātās mācīšanās nedēļa. Pieneņu dzeltenās galviņas rotā ceļmalas, pilsētas puķu dobēs krāšņumā sacenšas narcises, bet krokusi un zilās sniegpulkstenītes kā košs paklājs aizvien izraibinājis dārzus. Mēs visi esam Lieldienu, pavasara skaistāko svētku,  gaidās, lai ļautos atpūtai un pavadītu laiku kopā ar saviem mīļajiem.

Atskatoties uz šo laiku, zinām, ka tas nav bijis viegls posms ne skolēniem, ne vecākiem, ne arī mums – pedagogiem. Tas mums visiem bijis raibs izaicinājums, taču, kopīgi sadarbojoties un citam citu atbalstot, mēs visi esam daudz iemācījušies un mācāmies vēl joprojām. Bērni ir kļuvuši drosmīgāki, patstāvīgāki un mērķtiecīgāki. Viņi mūs turpina priecēt ar radošumu un sirsnību. Šajā neilgajā laikā viņi ir izcīnījuši daudz uzvaru dažādos mācību priekšmetos, un mēs zinām, ka šīs uzvaras nebūtu iespējamas bez vecāku atbalsta un iedrošinājuma. Jūs, mīļie vecāki, esat ne tikai pacietīgi skaidrojuši un pārbaudījuši, bet arī vingrojuši kopā ar saviem bērniem, kļuvuši par fotogrāfiem un līdzdarbojušies, aktīvi iesaistoties apmācības procesā. Sirsnīgs paldies par jūsu ieguldījumu, lai bērna mācību process varētu notikt!

Paldies skolēniem par viņu radošumu un ieinteresētību apgūt jaunas zināšanas, par iesniegtajiem darbiem. Mēs lepojamies ar jūsu paveikto!

Lai jūsu ģimenēs Lieldienu laikā ir daudz priekpilnu un sirsnīgu mirkļu! Lai gaiši, saulaini un līksmi svētki!

Centra sākumskolas kolektīvs

13:03
Tags:
fresh

Comments are closed.

fresh
 
fresh
Ventspils Centra pamatskola
Designed by