Uz sākumu
Insert AdSense Ads Here
fresh
fresh
Sep

1

Posted by admin, and filed under Aktualitātes

Cienījamie bērni, vecāki un skolotāji!

Klāt atkal skolas laiks! Pasaule smaržu un noslēpumu pilna, aicinoša un interesanta. Rudens klusām jau klauvē pie skolas durvīm, bet saules stari vēl nebēdnīgi lūkojas skolas logos. Tie aicina palikt laukā vēl mazliet ilgāk un nesēsties skolas solos, bet zinības iegūt ārpus tās, ko šajā mācību gadā arī centīsimies īstenot atbilstoši epidemioloģiskās drošības prasībām. Jaunais 2021./2022. mācību gads, kāds tas būs un ko tas nesīs?

Uzsākot šo mācību gadu, skola kopā ar Skolas padomi ir definējusi savas vērtības, viena no tām ir atbildība. Atbildība par to, kādi mēs esam un ko mēs sasniedzam, un kā mēs to darām. Tā ir pozitīva attieksme pret veicamo darbu, rūpes un pienākuma apziņa. Otra – tolerance – iecietība, pacietība, iejūtība, līdzjūtība un izpratne par atšķirīgo. Trešā – patriotisms – cieņpilna attieksme gan pret sevi, gan citiem cilvēkiem, gan skolu, pilsētu, valsti un tās simboliem, gan arī valsts valodu. Kopā mēs esam varens spēks un varam realizēt idejas un īstenot mērķus, sasniegt vēl vairāk nekā iepriekš. Bet tam ir nepieciešama izturība, veselība un optimisms. Tieši to šajā mācību gadā arī visiem novēlu.

Izsaku milzīgu pateicību vecākiem, pedagogiem, skolas darbiniekiem, skolēniem, Skolas padomei, pašvaldībai un Ventspils izglītības pārvaldei par milzīgo darbu, atbalstu, sapratni un ieinteresētību, jau uzsākot šo mācību gadu. Šajā mācību gadā skolas durvis vērs divas pirmās klases, kur katrā klasēs mācīsies 26 bērni. Mūsu saimē šajā mācību gadā mēs esam 354. Kopumā skolā mācīsies 308 izglītojamie, strādās 10 tehniskie darbinieki un 37 pedagogi, kā arī sociālais pedagogs. Skolā tiks realizēti trīs projekti “Pumpurs”, “Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”, Erasmus+ “Telling new life experiences”.  

Lai mums veiksmīgs šis jaunais mācību gads! Lai līdzi dotais rupjmaizes kukulītis sniedz enerģiju, stiprina veselību un dod spēku!

Ventspils Centra sākumskolas direktore
Liāna Biezbārde

15:20
Tags:
fresh

Comments are closed.

fresh
 
fresh
Ventspils Centra pamatskola
Designed by