Uz sākumu
Insert AdSense Ads Here
fresh
fresh
Dec

16

Posted by admin, and filed under Aktualitātes

            zs

Cien. kolēģi, vecāki! Mīļie bērni!

                 Laika ratam griežoties, nemanot ir aizritējis 2015.gads, un tuvojas Ziemassvētki.  Tas ir laiks, kad gaidām pirmās sniega pārslas, lāstekas jumta korē un smaidu no sniegavīra pagalmā.  Bet sirdī jūtam siltumu, ko mums sniedz mūsu ģimene, tuvinieki un ticība Ziemassvētku brīnumam!

       Šajā satrauktajā laikā un ikdienas steigā mums katram ir vajadzīgs  svētku brīdis, atelpas brīdis, kad kopā ar saviem tuviniekiem aizdedzam svecītes eglītē, izjūtam sirds siltumu un Ziemassvētku dāvināšanas prieku savu bērnu acīs.

Šajā laikā aicinu visus atskatīties uz to, ko iepriekšējā gadā esam paveikuši, kas ir jau darīts un vēl darāms, un ko varētu izdarīt labāk.

        Arvien vairāk ļaudis ir gatavi atvērt savas sirdis Ziemassvētkos, lai sniegtu palīdzību, uzsmaidītu un uzklausītu.  Lai arī mums visiem izdodas šogad līdzcilvēkiem svētkos kliedēt vientulību, dāvāt uzmanību un svētīgām sarunām piepildītu laiku!

       Centra sākumskolā šis gads ir bijis darbīgs, meklējumiem un ieguvumiem piepildīts.  Skolas kolektīvā vārdā saku paldies visiem atbalstītajiem, bez kuru līdzdalības daudzi pasākumi skolā nebūtu iespējami.

Paldies visiem kolēģiem par kopdarbu, ko ikdienā cenšamies paveikt pēc vislabākās sirdsapziņas, vecākiem un skolēniem – par aktīvu līdzdalību skolas dzīves veidošanā!

      Kaut arī zemi neklāj Ziemassvētku noskaņai tik ļoti vajadzīgais baltais sniegs, novēlu visiem baltām domām piepildītus, mīļus un gaišus Ziemassvētkus, baltiem darbiem bagātu Jauno 2016.gadu!

 Lai Jaunais gads visiem dod spēku, veselību un laimi!

Direktore Ilze Butkus

15:48
Tags:
fresh

Comments are closed.

fresh
 
fresh
Ventspils Centra pamatskola
Designed by